logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


16
Кві
2018

Методично-консультаційне навчання спеціалістів, що відповідають за ведення військового обліку та бронювання військовозобов’язаних

     13 квітня на базі Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського відбулось методично-консультаційне навчання спеціалістів, що відповідають за ведення військового обліку та бронювання військовозобов’язаних на період мобілізації та на воєнний час у закладах вищої освіти І-ІV рівнів акредитації, закладів професійної (професійно-технічної) освіти.

     Навчання проводили Миронова С. М., в.о. завідувача сектору мобілізаційної роботи апарату облдержадміністрації та Штефанов В. Б., провідний інспектор сектору управління персоналом департаменту економічного розвитку та регіональної політики облдержадміністрації.

     Миронова С. М. зауважила на порядку ведення військового обліку та бронювання військовозобов’язаних на період мобілізації, а Штефанов В. Б. на порядку розробки мобілізаційного плану у закладах вищої та професійної (професійно-технічної) освіти.

     На занятті говорили про особливості ведення військового обліку та бронювання, перелік необхідної документації та основні критерії та ознаки бронювання.

     Також, на заході були присутні Хрущ Н. П. , начальник відділу кадрової та канцелярської роботи, Дубчак О. В., головний спеціаліст відділу кадрової та канцелярської роботи департаменту освіти і науки Миколаївської обласної державної адміністрації та спеціалісти, що відповідають за ведення військового обліку та бронювання військовозобов’язаних на період мобілізації та на воєнний час у закладах вищої освіти І-ІV рівнів акредитації, закладів професійної (професійно-технічної) освіти.

     Дякуємо усім присутнім за плідну роботу!

military-records-1

military-records-2

military-records-3

military-records-4

military-records-5

military-records-6

military-records-7

military-records-8

military-records-9

military-records-10

military-records-11

military-records-12

military-records-13

military-records-15

military-records-16

military-records-17

military-records-18

military-records-19

military-records-20

military-records-21

military-records-22

military-records-23

military-records-24

military-records-25

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*