logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


24
Кві
2018

Обласний зліт краєзнавців-дослідників «З думою про рідний край»

     Департамент освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації, Миколаївський обласний Центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді, Миколаївський національний університет імені В. О. Сухомлинського підготували та провели обласний зліт краєзнавців-дослідників «З думою про рідний край».

     Захід проходив на базі кафедри політології МНУ імені В. О. Сухомлинського. На Зліт прибула учнівська молодь Миколаївщини з Баштанського, Веселинівського, Єланецького, Новоодеського, Вітовського, Снігурівського, Миколаївського районів, міст Южноукраїнська та Миколаєва.

     Привітав учасників ІІІ обласного зльоту краєзнавців-дослідників «З думою про рідний край» ректор Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського, академік НАПН України Будак Валерій Дмитрович.

     Пленарна частина заходу розпочалась з виступу Ніколаєнко Наталії Олександрівни, доктора політичних наук, професора кафедри політології навчально-наукового інституту історії, політології та права МНУ імені В. О. Сухомлинського. Естафету виступів підхопили викладачі: Родіонова Інна Григорівна, доцент кафедри української мови та літератури презентувала програму «Література з берегів Південного Бугу: історія та сучасність»; Горбенко Кирило Володимирович, старший викладач кафедри історії та археології зацікавив учасників форуму темою про архітектурні об’єкти Миколаївщини та студенти спеціальності політології – Лемішевська Олександра та Стебліна Яна, які виступили з доповідями про сучасні проблеми молоді. Викладачі кафедри політології провели політичний квест «Україна – моя Батьківщина» та ділову гру «Вибори Президента країни»: дискусії, обговорення, презентації програм.

     Для вчителів, наукових керівників та консультантів Малої академії наук модерували тренінги: «Роль медіаосвіти у програмах сучасної української школи» та «Вплив гендерних стереотипів на політичну соціалізацію».

     Дякуємо усім учасникам за плідну роботу!

ethnographers-1

ethnographers-2

ethnographers-3

ethnographers-4

ethnographers-0

ethnographers-6

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*