logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


28
Кві
2018

CURRENT TRENDS OF THE PHILOLOGICAL EDUCATION DEVELOPMENT IN THE CONTEXT OF EUROPEAN INTEGRATION XI МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ

     24 квітня 2018 року на факультеті іноземної філології МНУ імені В.О.Сухомлинського розпочала свою роботу XI Міжнародна науково-практична конференція «Тенденції розвитку філологічної освіти в контексті інтеграції у Європейський простір». У конференції беруть участь науковці з України, США, Канади, Словаччини, Узбекистану, Молдови.

     Ректор МНУ імені В.О.Сухомлинського, академік НАПН України, доктор технічних наук, професор Валерій Дмитрович Будак привітав науковців з початком роботи конференції та наголосив, що в умовах інтеграції у європейський освітній та науковий простір висуваються нові вимоги до підвищення професійного рівня викладачів та підготовки майбутніх фахівців. Такі конференції, як зазначив ректор, є дуже корисними не тільки для знаних вчених, а й для тих, хто лише розпочинає свою наукову діяльність.

     Декан факультету іноземної філології, доктор філософії в галузі освіти, доцент Тетяна Олександрівна Мороз зауважила, що знання іноземних мов дають можливість викладачам, студентам, молодим науковцям інтегруватися у Європейське наукове та освітнє середовище, побудувати успішну професійну кар’єру, приймати участь у міжнародних форумах, конференціях, семінарах, програмах наукового та академічного обміну. Викладачі та студенти факультету іноземної філології успішно реалізують таку можливість, що підтверджується щорічним проходженням закордонних стажувань провідними викладачами факультету, участю студентів-магістрів у програмі академічного обміну Еразмус+, участю викладачів всіх кафедр факультету у міжнародних конференціях, семінарах, програмах.

     За програмою роботи конференції 25 квітня відбудуться секційні засідання, урочисте закриття конференції та підведення підсумків її роботи:

     Секція 1. Актуальні проблеми дослідження мов.

     Секція 2. Літературознавчі студії.

     Секція 3. Переклад як компонент полілінгвальної комунікації.

     Секція 4. Актуальні проблеми крос-культурної підготовки майбутніх фахівців.

     Секція 5. Методологічні аспекти викладання й вивчення іноземних мов.

     На пленарному засіданні до слова були запрошені провідні науковці з України, молоді вчені та студенти факультету іноземної філології.

     Бажаємо учасникам конференції плідної роботи та творчих дискусій!

conference2404-1

conference2404-2

conference2404-3

conference2404-4

conference2404-5

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*