logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


19
Кві
2018

«Гештальт-терапія як фактор морального розвитку особистості»

     18 квітня 2018 року в обласній бібліотеці відбулося засідання наукової студії за темою «Гештальт-терапія як фактор морального розвитку особистості».

     Метою заходу було визначення ефективності гештальт-терапії у сучасному суспільстві, дієвість психотехнік, що використовуються у гештальт-корекціях та місце гештальт-терапії у сучасній психологічній науці.

     Участь у заході взяли викладачі, аспіранти, магістри та студенти вищих навчальних закладів, практичні психологи, психотерапевти, відвідувачі бібліотеки.

     Консультант психологічної консультації Центру психологічної служби Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського Гулькова Д. С. у доповіді «Важливі слова про почуття. Гештальт-терапія зсередини» розкрила аспекти своєї практичної діяльності у взаємовідносинах з викладачами та студентами.

     Студентка-магістр, волонтер психологічної консультації Центру психологічної служби Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського Лисогор Ася акцентувала увагу на процесах терапевтичної консультації.

Gestalt-1

Gestalt-2

Gestalt-3

Gestalt-4

Gestalt-5

Gestalt-6

Gestalt-7

Gestalt-8

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*