logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


08
Тра
2018

Практичне заняття «Психологія-кіно»

     4 травня 2018 року в рамках Психологічної служби було проведено “Психологія-кіно”. Студентам факультету Педагогіки і психології (1-4 курси) був представлений фільм “Шалена п’ятниця”.

     Тренером виступила консультант психологічної служби Гулькова Д.С.

     Анна Коулман – самий звичайний американський підліток. Вона вічно конфліктує зі своєю суворою матір’ю доктором Тесс Колман . У матері і дочки абсолютно різні погляди на життя. Їх смаки розходяться в усьому: музиці , моді , їм подобаються різні типи чоловіків. Одного разу в четвер їх розбіжності досягли апогею. Тесс НЕ подобаються музичні пристрасті Анни. Їй не подобається , що в гаражі їхнього будинку донька постійно репетирує разом зі своєю рок- групою . А ось Анні не подобається новий залицяльник Тесс , за якого та зібралася заміж , і дівчинка активно виступає проти їх весілля. Але на наступний ранок після сварки Анна і Тес виявили , що помінялися тілами. Тепер у матері і дочки з’явилася можливість краще дізнатися і зрозуміти один одного.

     Студенти брали активну участь в обговоренні, задавали питання по ходу перегляду кіно, цікавилися психологічними прийомами і методами сімейного консультування і психотерапії. Фільм студентам сподобався, було море позитиву і серйозних моментів, над якими варто задуматися.

cinema0405-1

cinema0405-2

cinema0405-3

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*