logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


21
Тра
2018

Підведення підсумків ІX Всеукраїнської науково-практичної конференції «Наука. Студентство. Сучасність. Гуманістичні ідеї В.О. Сухомлинського як фактор саморозвитку особистості»

     18 травня 2018 року пройшов другий день ІX Всеукраїнської науково-практичної конференції «Наука. Студентство. Сучасність. Гуманістичні ідеї В.О. Сухомлинського як фактор саморозвитку особистості».

     За програмою конференції цього дня учасники активно брали участь у майстер-класах та тренінгах:

  • МАЙСТЕР-КЛАС «НАЦІОНАЛЬНА САМОСВІДОМІСТЬ: МІФ ЧИ РЕАЛЬНІСТЬ». Модератор Дрозд Олена Володимирівна – доктор філософії в галузі освіти, доцент кафедри педагогіки та дитячої психології факультету дошкільної та початкової освіти МНУ імені В.О. Сухомлинського.
  • ТРЕНІНГ «ВИКОРИСТАННЯ МЕТОДІВ КРИТИЧНОГО МИСЛЕННЯ ПІД ЧАС ВИВЧЕННЯ ТВОРІВ В.О. СУХОМЛИНСЬКОГО» (ауд. 01.401). Модератор Іванець Наталя Володимирівна – викладач кафедри початкової освіти факультету дошкільної та початкової освіти МНУ імені В.О. Сухомлинського.
  • ТРЕНІНГ «ЛІКУВАННЯ ДУШІ ЛЮДИНИ КАЗКОЮ» (ауд. 01.411). Модератор Бабаян Юлія Олександрівна – доктор філософії в галузі соціальних та поведінкових наук, доцент кафедри педагогіки та дитячої психології факультету дошкільної та початкової освіти МНУ імені В.О. Сухомлинського. Тренінг психологічного спрямування допоміг студентам пізнати себе, зазирнути у потаємні куточки власної душі та знайти вирішення у складних ситуаціях.

 
     Учасники конференції долучилися до КВЕСТу «СТЕЖИНКАМИ ТВОРЧОСТІ ТА ПРОФЕСІЙНОГО ЗРОСТАННЯ».

     Модератори: Олексюк Оксана Євгенівна – доктор філософії в галузі освіти, доцент кафедри педагогіки та дитячої психології факультету дошкільної та початкової освіти МНУ імені В.О. Сухомлинського та студенти 318, 328 груп факультету дошкільної та початкової освіти МНУ імені В.О. Сухомлинського.

     КВЕСТ проводився у рамках вивчення дисципліни «Педагогічна творчість з психологією дитячої творчості». Студенти, що розподілилися на п’ять команд, мали змогу пройти за визначеним маршрутом п’ять станцій – «Ми діти твої, Україно!», «Живи позитивно», «Веселка», «Куди поспішали студенти», «Казка під блакитним небом». Команди взяли участь у двох вікторинах: про знання визначних місць рідної країни та про професійну діяльність Василя Сухомлинського; стали учасниками казкових подій, з’ясували для себе філософський зміст поняття «світ»; виразили свій душевний стан під час нетрадиційного малювання; отримали заряд позитивної енергії та під час проведення вправ для запобігання професійному вигоранню. На кожній станції учасники пізнавали для себе щось нове та корисне як для майбутньої професійної діяльності, так і для подальшого успішного життя. При підведенні підсумків КВЕСТу визначилися команди-переможці та головним були – позитивні емоції, гарний настрій та нові знання і вміння, що отримали студенти.

     О 14.20 в актовій зали відбулося підведення підсумків конференції. Проректор з науково-педагогічної роботи Ситченко А.Л. зачитав наказ про нагородження студентів, що виступили з кращими доповідями як на пленарному, так і на секційному засіданнях. Доцент кафедри педагогіки та дитячої психології Наточій А.М. оголосив резолюцію конференції, що вмістила резолюції всіх семи секцій, яку було прийнято зібранням. Позитивним емоційним завершенням конференції став концерт від клубу «Естетика» та виступи викладачів кафедри педагогіки та дитячої психології доц. Вдовиченко Р.П., доц. Олексюк О.Є., доц. Михальченко Н.В. з аналізом роботи конференції та зі словами подяки на адресу учасників і організаторів.

 
conference1805-1

conference1805-2

conference1805-3

conference1805-4

conference1805-5

conference1805-6

conference1805-7

conference1805-8

conference1805-9

conference1805-10

conference1805-11

conference1805-12

conference1805-13

conference1805-14

conference1805-15

conference1805-16

conference1805-17

conference1805-18

conference1805-19

conference1805-20

conference1805-21

conference1805-22

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*