logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


936 ДЕНЬ ВІЙНИ


22
Тра
2018

Наукова конференція «Формування національної свідомості студентської молоді засобами музичного мистецтва»

     17 травня студенти та викладачі кафедри «Музичного мистецтва» МНУ імені В. О. Сухомлинського взяли участь у науковій конференції «Формування національної свідомості студентської молоді засобами музичного мистецтва».
Учасники конференції, що працювали в секції, зосередили свою увагу на проблемах національної свідомості у підготовці майбутніх вчителів в контексті становлення нової школи в Україні.

     Цій актуальній проблемі була присвячена студентська Всеукраїнська науково- практична конференція Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського «Гуманістичні ідеї В.О.Сухомлинського як фактор саморозвитку особистості», головна мета якої – оприлюднити результати ґрунтовної і широкомасштабної науково дослідної роботи потужного колективу науковців.

     У роботі секції брали участь 7 викладачів і 15 студентів кафедри музичного мистецтва. На засіданні секції заслухали і обговорили 12 доповідей.

     Відзначаючи можливість напрацювань конференції щодо Державної національної доктрини визначено головну мету: виховання майбутніх педагогів на сучасному етапі — це високопрофесійна підготовка сучасного педагога, передача молодому поколінню соціального досвіду, його національної ментальності і на цій основі формування особистісних рис громадянина України.

conference1705 (1)

conference1705 (2)

conference1705 (3)

conference1705 (4)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*