logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


28
Бер
2015

ІІ етап VІІІ Всеукраїнської олімпіади з інформатики та комп’ютерної техніки

26 березня 2015 року у Коледжі Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського відбувся семінар обласних методичних об’єднань викладачів української мови та літератури, інформатики та програмування та ІІ етап VІІІ Всеукраїнської олімпіади з інформатики та комп’ютерної техніки серед студентів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Миколаївської області.

З привітальним словом до присутніх звернулися ректор університету Будак В. Д., голова методичного об’єднання викладачів філологічних дисциплін ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Миколаївської області Ковальчук Н. П., голову методичного об’єднання викладачів інформатики та програмування ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Миколаївської області Круковська В. О., декан філологічного факультету Василькова Н. І.

У процесі виконання студентами завдань олімпіади з інформатики та комп’ютерної техніки, викладачі української мови та літератури, інформатики та програмування брали учать у роботі семінару.

Розпочав засідання професор кафедри математики Самойленко О. М., ознайомивши присутніх з особливостями організації дистанційного навчання в університеті. Викладач І категорії спеціальних дисциплін технічного напряму підготовки Литвинчук О. В. провела майстер-клас з використання програмних засобів для формування електронних посібників. Викладачі філологічних дисциплін презентували результати своєї роботи над дослідженням проблемних тем, поділилися досвідом педагогічних надбань із викладачами, учасниками семінару.

Всі учасники семінару та олімпіади отримали сертифікати, а переможці нагороджені подарунками.

 

DSC04111

DSC04158

DSC04178

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*