logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


29
Чер
2018

«ВИПУСК-2018!»

     Урочистий день! Свято, якого немає у жодному календарі, в якому зустрічаються світлі надії та сподівання, сум прощання і радість зустрічі з майбутнім – це день вручення дипломів випускникам університету. До цієї омріяної та відповідальної пори усіх випускників вели незабутні роки напруженої праці, що так швидкоплинно промайнули.
Уже понад 100 років наш навчальний заклад готує висококваліфікованих фахівців і кожен є індивідуальністю, неповторною людиною, яка, поповнивши лавивипускників Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського, буде служити нашій державі і вибудовувати власне життя – професійне й особисте.

     Випускникам нашого університету притаманні ґрунтовна фундаментальна підготовка, глибокі знання, широкий світогляд і комплексний підхід до вирішення складних проблем сучасності. Вони – справжні професіонали, педагоги за покликом серця, новатори та інтелектуали.

     Цього року дипломи бакалавра отримали 943 фахівці, з них 34 із відзнакою, а дипломи магістра отримали 221 випускник, із відзнакою 40. Омріяний диплом випускника коледжу отримали 107 студентів,з яких з відзнакою – 11.

     З упевненістю можна сказати, що кожен із нихзнайде своє покликання, працевлаштується у тій сфері, яку обрав, до якої готовий і має хист, тим самим досягнувши гармонії з самим собою та суспільством!

     Щиро, з батьківським теплом і найкращими побажаннями звернувся до випускників ректор університету, академік НАПН України, заслужений діяч науки і техніки України, доктор технічних наук, професор Валерій Дмитрович Будак: «Сьогодні, дивлячись наприсутніх у залі, ми можемо стверджувати, що навчили Вас мислити і шукати відповіді на складні питання, налаштували торувати шляхи до фахової майстерності й постійно працювати над підвищенням свого професійного рівня.Ви отримали документи, що визнаються в країнах Європи, а отже – для вас відкритий весь світ! Здобувайте нові перемоги та пам’ятайте свій рідний університет. Нехай вища освіта стане для Вас зеленим світлом на життєвих шляхах, основою особистого успіху й кар’єрного зростання! Ви обрали найпрекраснішу професію – навчати та виховувати прийдешнє покоління, майбутнє нашої держави. Україна покладає на Вас великі надії! Їй потрібні Ваші енергія й талант, завзяття й готовність творити гідне майбутнє своєї Батьківщини в сім’ї європейських країн.»

     На урочисту церемонію вручення дипломів випускникам факультету педагогіки та психології завітали голова Миколаївської обласної державної адміністрації Олексій Юрійович Савченко: «Дорогі випускники! Я від щирого серця вітаю вас з цим днем! Ви – неймовірно сміливі та відповідальні, якщо ви обрали цей фах. Професія вчителя вимагає сьогодні не просто навчити дітей, а почути душу кожної дитини, дати поштовх повірити у себе та свої сили. Не забувайте вчитися упродовж всього життя, адже саме ви причетні до будування соборної та європейської України!».

     Цього дня, до привітань долучилися й директор департаменту освіти і науки Миколаївської обласної державної адміністрації Олена Олександрівна Удовиченко та начальник управління культури, національностей та релігій Миколаївської обласної державної адміністрації Димитров Михайло Федорович. А випускників механіко-математичного факультету привітала директор ТОВ «Золотий колос», голова постійної комісії Миколаївської обласної ради з питань культури, науки і освіти, сім’ї та молоді, спорту Надія Валеріївна Іванова.

     Від випускників цього дня лунали слова вдячностіза ґрунтовну теоретичну та практичну підготовку, дорогоцінні знання, можливість постійного самовдосконалення та саморозвиток, неймовірний життєвий досвід, отримані враження, за феєричні студентські будні та свята, за нових товаришів і кращі роки життя, а найголовніше – за омріяну професію. Після завершення університету починається новий світ, але неможливо забути неймовірні миті яскравого життя, в які хочеться повертатися знову і знову!

     Лунали слова подяки всім викладачамта керівництву університету, які завжди були наставниками та порадниками, відкривали нові, ще незвідані світи науки та за роки навчання стали справжніми друзями на шляху відкриття нових горизонтів. У спогадах випускники завжди пам’ятатимуть першу лекцію таіспит, хвилювання, успіхи та перемоги, поради і добрі слова професорсько-викладацького колективу Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського!

     Випускники університету – це гордість і найкраща оцінка діяльності навчального закладу. Миколаївський національний університет імені В. О. Сухомлинського пишається своїми випускниками, які професіоналізмом, успіхами та досягненнями примножують його славу, перетворюють його ім’я на визнаний в Україні бренд. Досвід і знання випускників – безцінний скарб для удосконалення освітнього процесу, підготовки сучасних фахівців, безупинного розвитку вишу.Вже цього літа ми з радістю чекатимемо молодих, амбітних, креативних та енергійних абітурієнтів, що з гордістю поповнять лави студентів нашої almamater і продовжать список славетних випускників найстарішого університету півдня України!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*