logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


05
Кві
2015

Vivat applied linguistics!!

10 років – невеликий часовий проміжок, але це перший ювілей молодої спеціальності філологічного факультету «Прикладна лінгвістика», час підведення певних підсумків.

На сьогодні спеціальність «Прикладна лінгвістика» обслуговують 8 кандидатів філологічних наук, 1 кандидат педагогічних наук та один викладач. За період створення кафедри захищено три кандидатських дисертації, чотирьом викладачам присвоєно звання доцента.

Важливою складовою роботи кафедри є наукова діяльність. Як результат – у фахових наукових журналах опубліковано більше 150 статей та видано 15 монографій та навчально-методичних посібників з грифом Міністерства освіти і науки України. Сьогодні члени кафедри працюють над комплексними науковими проблемами спільно з Одеським національним університетом імені І. І. Мечникова та Херсонським державним університетом.

До вагомої річниці спеціальності викладацький та студентський колектив підготували святковий концерт на який завітали ректор університету Будак В. Д., декан філологічного факультету Василькова Н. І., завідувачі кафедр філологічного факультету, директори шкіл, працівники Миколаївської державної телерадіокомпанії, випускники та студенти спеціальності . Родзинкою концерту став святковий торт.

 

Прес-центр філологічного факультету

IMG_7425

IMG_7446

IMG_7662

IMG_7723

DSC_1051

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*