logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


30
Сер
2018

«Перехід до Нової української школи – ключове завдання сьогодення». Викладачі МНУ імені В. О. Сухомлинського долучилися до освітнього ярмарку м. Миколаєва

     21 і 29 серпня 2018 року кафедра початкової освіти представляла на педагогічному подіумі міста і області програму «Світ, в якому я живу», підготовлену колективом викладачів на чолі з професором Світланою Іванівною Якименко в рамках освітньої ярмарки найуспішніших практик «Перехід до Нової української школи – ключове завдання сьогодення».

     Найкращі методичні і творчі здобутки за минулий навчальний рік було представлено на цих виставках спільними зусиллями кафедри і шкіл міста, які проходили апробацію програми. Це ЗОШ № 50, 57, 64, НВК №2. Наразі програма «Світ, в якому я живу» за авторською інтегрованою особистісно-орієнтованою технологією С. Якименко затверджена як типова і схвалена МОН України для використання в загальноосвітніх закладах І ступеня.

     На заході були присутні представники адміністрації міста. Перший заступник міського голови Володимир Криленко підкреслив, що підтримка шкіл міста і області, які будуть реалізовувати і впроваджувати дану програму буде максимальною.

     Отож бажаємо творчих злетів, невичерпного джерела енергії і подальших успіхів усьому професорсько–викладацькому складу кафедри і факультету дошкільної та початкової освіти у новому навчальному році в умовах реалізації проектів Нової української школи!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*