logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


04
Вер
2018

Урочиста посвята першокурсників у студенти Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського «День знань – 2018»

     03 вересня в Миколаївському національному університеті імені В. О. Сухомлинського відбулася урочиста посвята першокурсників у студенти «День знань – 2018». На заході були присутні почесні гості: Олексій Юрійович Савченко – голова обласної державної адміністрації, Олександр Кушнір – заступник голови обласної державної адміністрації, Олександр Федорович Сенкевич – міський голова та Олена Олександрівна Удовиченко – директор департаменту освіти і науки Миколаївської обласної ради. Гості поділилися своїми порадами з першокурсниками, побажали успіхів у навчанні, майбутніх злетів та натхнення.

     З вітальним словом до першокурсників звернувся ректор МНУ імені В. О. Сухомлинського академік НАПН України Валерій Дмитрович Будак, побажав усім бути активними та гордо нести звання студента одного з найкращих і найстаріших вищих навчальних закладів півдня України.

     Також, з побажаннями миру, щастя та світлого майбутнього звернувся до присутніх старший викладач кафедри історії, етнології та археології та випускник університету Олександр Смирнов.

     Студент механіко-математичного факультету, стипендіат Президента України Друзь Євген та студентка філологічного факультету лауреат Всеукраїнського конкурсу наукових робіт імені Тараса Шевченка Олійник Оксана урочисто поклали квіти до меморіалу Василя Сухомлинського. Право покласти квіти до меморіалу воїнам АТО надали студенту інституту історії, політології та права, стипедіату Кабінету Міністрів України Назарію Рубаняку та студентці факультету дошкільної та початкової освіти, стипендіату Президента України Бородіній Єлизаветі.

     Після урочистостей першокурсники прослухали першу лекцію про історію університету та педагогічну спадщину великого педагога В. О. Сухомлинського яку для першокурсників провели Соколовська Олександра Семенівна – кандидат педагогічних наук, доцент кафедри дошкільної освіти та Стельмах Ніна Василівна – кандидат педагогічних наук, доцент кафедри спеціальної освіти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*