logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


18
Вер
2018

Профілактична бесіда на тему «Стоп буллінгу»

     13 вересня 2018 року в рамках роботи Психологічної служби університету була проведена профілактична бесіда на тему “Стоп буллінгу” для студентів 674 групи спеціальності “Політологія” факультету історії, політології та права; та для студентів 217, 227, 327 груп спеціальності “Психологія” факультету педагогіки та психології.

     Тренером виступила консультант Психологічної служби університету Гулькова Д. С.

     Цькування дітей з боку однолітків, так званий булінг, сьогодні одна з найбільш поширених проблем освітніх організацій, яка істотно збільшує ризик суїциду серед підлітків, призводить до ескалації агресії і насильства в колективі, зниження успішності, емоційних і невротичних проблем.

     Метою цієї бесіди є розширити розуміння та знання про всі форми насильства. Студенти обговорювали щодо небезпеки та наслідки булінгу. Особлива увага приділялась питанням, щодо формування нетерпимого ставлення до будь-якої форми насилля; зняття деструктивних елементів у поведінці; творче вирішення конфліктних ситуацій; усвідомлення і прийняття відмінностей; розвиток адекватного рівня самооцінки й самоконтролю; формування навичок саморегуляції, внутрішніх афективних процесів та емоційної адекватності у контактах з навколишнім світом.

     Дякую усім за участь. До нових зустрічей!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*