logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


936 ДЕНЬ ВІЙНИ


01
Жов
2018

Урочиста вчена рада з нагоди 105-ї річниці від дня заснування університету, 100-ї річниці з дня народження Василя Олександровича Сухомлинського та Дня працівника освіти

     28 вересня викладачі, студенти та співробітники Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського відзначили потрійне свято: 105-у річницю від дня заснування університету, 100-у річницю від дня народження великого педагога-реформатора Василя Олександровича Сухомлинського та День працівника освіти, що традиційно вся Україна святкує в першу неділю жовтня.

     Серед запланованих урочистостей – святкова вчена рада університету. До складу президії увійшли ректор університету Валерій Дмитрович Будак, директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації Олена Олександрівна Удовиченко та Миколаївський міський голова Олександр Федорович Сенкевич.

     «Найбільше багатство університету – його студенти, викладачі та співробітники, які кожного дня старанними зусиллями примножують потужний потенціал рідної «альма-матер», – підкреслив ректор Валерій Дмитрович. “Ваша робота неймовірно відповідальна та важка, адже ви працюєте з найскладнішим ресурсом – з людським мозком. Тому, бажаю вам міцного здоров’я, міцних нервів, вневнений, що наша країна приречена на успіх, якщо кожен з нас робитеме свою роботу на совість”, – зазначив Олександр Федорович. До теплих привітань приєдналася й директор департаменту освіти і науки Олена Удовиченко, побажавши освітянам міцного здоров’я, наснаги та вагомих здобутків на професійній ниві.

     Члени президії нагородили почесними грамотами та відзнаками кращих викладачів і студентів та співробітників університету.

     Після завершення урочистого засідання вченої ради для всіх присутніх відбувся святковий концерт за участі вихованців творчого центру «Естетика».

     Своїми номерами присутніх привітали колектив міського будинку творчості. Керівник – студент факультету педагогіки та психології Бєлічко Ігор, хор «Барви» факультету педагогіки та психології, керівник Парфеньтєва І. П. виконали українську народну пісню «Глибока кирниця», Є. Гелевер, студент факультету педагогіки та психології зачарував виконанням пісні «Historia de un amore», а солісти хореографічної студії ТЦ «Естетика» – Бровко В., Ситарук А. виконали танок «Ой чий то кінь стоїть». Сюрпирозом для усіх став виступ випускника кафедри музичного мистецтва Тасінкевича В., який виконав «Чардаш» соло на акордеоні. Завершенням стала пісня «Оберіг» у виконанні солістів вокальної студії ТЦ «Естетика» А. Книги, С. Кузьмінської, Д. Орєхова.

Фото – Віктор Гладенко

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*