logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


09
Жов
2018

ІІІ Козацькі ігри фестиваль «Козацькі Покрова»

     05 жовтня на базі Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського відбулись ІІІ Козацькі ігри фестиваль «Козацькі Покрова».

     Організаторами свята виступили «Спортивна федерація «ІФІТ», Благодійний фонд «Індиго», ГО «Бізнестрансформація», Миколаївський національний університет імені В. О. Сухомлинського, територіальна Козацька громада Корабельного району м. Миколаєва, ГО «Асоціація інвалідів та учасників АТО» за підтримки управління молодіжної політики Миколаївської міської ради.

     У рамках фестивалю у дворі університету відбулась виставка декоративно-прикладного мистецтва майстрів ОТО «Прибужжя», фотозони, майстер-класи з бісероплетіння, різьблення та малювання, концертна програма за участі музичних колективів міста та університету, на спортивному майданчику відбувався товариський матч з міні-футболу, а студенти факультету педагогіки та психології, під пильним керівництвом отамана козацької громади, приготували неймовірно смачний куліш та пригощали усіх учасників та гостей фестивалю.

     Головною родзинкою фестивалю стали ІІІ Козацькі ігри. Цього року у змаганнях взяли участь усього 5 команд – це ветерани АТО, військовослужбовці 198 навчального центру ВМС України та студенти факультету фізичного виховання і спорту, а також факультету іноземної філології.

     До учасників змагань з вітальним слово звернулись гості: отаман козацької громади м. Миколаєва Сергій Миколайович Параскун, начальник Управління молодіжної політики Миколаївської міської ради, випускник МНУ імені В. О.
Сухомлинського Олександр Вікторович Рябенко, президент спортивної федерації «ІФІТ» Віталій Вікторович Волков, голова благодійного фонду «Індиго» Ольга Олександрівна Криницька, голова ГО «Бізнестрансформація» Олександр Іванович Антонюк та декан факультету педагогіки та психології Олена Анатоліївна Кузнєцова. Перед початком змагань, представники козацької громади показали майстер-клас із бойового гопака та володіння шаблею. За результатами яскравої та захоплюючої боротьби І місце посіла команда ветеранів АТО, ІІ і ІІІ місце вибороли команди студентства факультету фізичної культури та спорту.

     Дякуємо учасникам та організаторам, а також усім, хто долучився до цього яскравого свята, допомагали цього дня створити неймовірну атмосферу та доторкнутися до глибин української культури!

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*