logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


11
Жов
2018

Герої живуть поруч

     10 жовтня 2018 року студенти I та III курсів факультету іноземної філології стали учасниками зустрічі-діалогу «Герої живуть поруч» у рамках інформаційно-комунікативного проекту «Україна – моя Батьківщина», яка проводилася в Миколаївській обласній універсальній науковій бібліотеці. Захід був присвячений Дню українського козацтва та Дню захисника України.

     Почесними гостями зустрічі стали:

– куратор ветеранських організацій Миколаївської області, член ГО «Асоціація учасників та інвалідів АТО», директор КУ «Центр підтримки внутрішньо-переміщених осіб та учасників АТО» Віктор Мойсеєв;

– куратор волонтерського пункту «Автовокзал. Миколаївський пост» Денис Барашківський;

– спеціаліст Південного міжрегіонального сектору Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників АТО Павло Саєнко.

     Студенти дізналися про долю майора Сергія Кривоносова, начальника штабу 2-го батальйону 79-ї аеромобільної бригади, який був нагороджений званням «Герой України» та орденом «Золота зірка». Гостям зустрічі було продемонстровано відео- та фотоматеріали про меморіальні комплекси, встановлені в м. Миколаєві героям, загиблим в АТО. Крім того, студенти мали змогу ознайомитися з виставкою книг фонду бібліотеки «Від подвигу століть до сьогодення».

     Жоден із нас не повинен забувати героїчні вчинки українців, які захищають незалежність України, та самовідданість волонтерів, котрі допомагають воїнам виборювати наше право бути вільними!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*