logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


11
Жов
2018

МНУ імені В. О. Сухомлинського гостинно зустрів старшокласників загальноосвітніх навчальних закладів Арбузинського району

     10 жовтня 2018 року Миколаївський національний університет імені В.О. Сухомлинського гостинно зустрічав учнів 11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів Арбузинського району. Захід було організовано відділом з підготовки до вступу у ЗВО громадян України Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського у рамках договору про співпрацю університету із Арбузинською районною філією Миколаївського обласного центру зайнятості населення.

     Старшокласників вітала у стінах університету проректорка із науково-педагогічної роботи Наталя Іванівна Василькова, про історію нашого навчального закладу розповів завідувач музею університету Олександр Петрович Хаєцький.

     Учні ознайомились із Умовами прийому до закладів вищої освіти у 2019 році, спеціальностями, поспілкувалися із викладачами, здійснили екскурсію університетом, пройшли профорієнтаційне анкетування та отримали рекламну продукцію.

     Відділ з підготовки до вступу у ЗВО громадян України Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського запрошує до співпраці у галузі профорієнтаційної роботи заклади освіти, центри зайнятості населення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*