logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


17
Жов
2018

Біжи! Не зупиняйся! Адже до світанку доживуть не всі…

     Саме під таким гаслом пройшов нічний квест в Миколаївському національному університеті імені В О. Сухомлинського, організований первинною студентською профспілкою на чолі з О. М. Олексюк. У стінах нашої альма-матері подібний захід проводився вперше, то ж не дивно, що він привернув до себе увагу багатьох студентів, а на факультетах почалися справжні бої за місце під місячним сяйвом. Проте, організатори допустили до участі лише певну кількість представників студентсва, що доторкнулися до нічних таїнств університету, саме це зробило квест по-справжньому особливим.

     Розділившись на команди, студенти отримали персональні завдання і гра почалась!

     Кожна команда мала пройти заплутану та складну дорогу Смерті, виконати завдання швидко та вірно, аби побачити світанок. Їх тернистий шлях лежав через Країну чудес, де панує магія та дива; Зачарований ліс у якому все шкереберть; Картковий будинок – територію, яку з давніх-давен тероризує Червона королева, яка до всього ще й не любить незваних гостей, якими й були наші студенти. Їм також довелося зустрітися з найстрашнішими жахітями у локаціях “Дожити до світанку”, “Королівство пітьми” та “Поворот не туди”. Як то кажуть, у жахів очі великі. Ось і наші учасники пересвідчилися на власному досвіді у вірності цього вислову, проходячи “Секретну лабораторію”, у якій навіжений вчений ставить досліди над людьми й так і норовить знайти нову жертву. Ви запитаєте, що може бути страшніше? Певно, лише безсмертний маніяк з локацій “Містична галерея”, який не проти забрати твою красу та життя собі. Але, навіть, якщо ти оминеш усі небезпечні зони, будь обережним, адже чарівний спів Морської королеви з локації “Підводне царство” не лише зачаровує, а й може захопити тебе настільки, що ти зістаришся, насолоджуючись ним! Лише найкмітливіші та витриваліші змогли дістатися до “Диканьки”, де мали змогу потеревенити із самим демоном та його прибічницею. Проте й після цього їм не вдалося видихнути вільно. Кожен може ввійти до святая святих – університету, але не кожен може знайти вихід. Тим паче, коли тобі треба вирішити задачу від маґістра Планети цифр – непідкупного та безпристрасного.

     Наші студенти проявили дивовижну майстерність і таки змогли дійти до кінця без втрат. За що були нагороджені янгольськими симфоніями у виконанні гурту Expromt.

     Треба бігти з усіх ніг, щоб тільки залишатися на місці, а щоб кудись потрапити, треба бігти як мінімум удвічі швидше, звісно, якщо ти хочеш зустріти світанок.

     Дякуємо усім учасникам за неймовірні емоції та з нетерпінням чекатимемо наступної зустрічі!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*