logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


26
Жов
2018

Гості з Нової Одеси

     25 жовтня 2018 року Миколаївський національний університет імені В.О. Сухомлинського гостинно зустрічав учнів 11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів Новоодеського району. Захід було організовано відділом з підготовки до вступу у ЗВО громадян України у рамках співпраці університету із Новоодеською районною філією Миколаївського обласного центру зайнятості населення.

     Старшокласники послухали цікаву розповідь про історію нашого навчального закладу від завідувача музею університету Олександра Петровича Хаєцького. Відповідальний секретар приймальної комісії Олена Геннадіївна Білюк ознайомила із Умовами прийому до закладів вищої освіти у 2019 році. Також гості пройшли профорієнтаційне анкетування, пройшли експрес-тестуванню по визначенню професійних якостей та отримали рекламну продукцію, здійснили екскурсію університетом. Викладачі та студенти механіко-математичного факультету організували для старшокласників науково-розважальні експерименти на STEM-МАЙДАНЧИКУ, де учні ознайомились зі світом фізичних явищ та професій, пізнали аспекти технічного застосування фізичних явищ, відчувши себе дослідниками на майстер-класах.

     Відділ з підготовки до вступу у ЗВО громадян України Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського запрошує до співпраці у галузі профорієнтаційної роботи заклади освіти, центри зайнятості населення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*