logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


29
Жов
2018

Міжнародні виставки освіти за кордоном «World EDU» та «Інноватика в сучасній освіті»

     23-25 жовтня в Київському Палаці дітей та юнацтва відбулася восьма Міжнародна виставка освіти за кордоном «World EDU» і десята Міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті». Організатором виставки виступила компанія «Виставковий світ», за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.
У роботі виставки взяли участь 550 учасників з України та Польщі, Болгарії, Франції, Чехії, США.

     Миколаївський національний університет імені В.О. Сухомлинського представив свої здобутки за 2018 рік. Це й нові монографії, посібники, підручники, кубки, серію випусків Наукового вісника, рекламні буклети спеціальностей тощо.
Під час круглих столів, експертних дискусій, тренінгів відбувалося активне обговорення актуальних проблем сучасної освіти, напрямів підвищення якості освіти, сучасних методів і форм роботи.

     Наш університет удостоєно почесного звання – «Лідер інновацій в освіті» в номінації «Інновації в підвищенні якості освіти». Цю нагороду МНУ імені В. О. Сухомлинського здобув завдяки інноваційному проекту професора Якименко С. І. «Формування інтегрованих знань про людину і навколишній світ (початкова освіта)». Проект у формі воркшопу презентували викладачі факультету дошкільної та початкової освіти Іванець Н. В. і Дрозд О. В. та отримали іменні сертифікати.

     За активну участь у виставковій діяльності (третій рік поспіль), Манькусь І. В., Дінжоса Р. В., Недбаєвської Л. С., Миколаївський національний університет імені В. О. Сухомлинського нагороджено заохочувальним Дипломом за презентацію інноваційних технологій навчання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*