logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


31
Жов
2018

День відкритих дверей в МНУ імені В. О. Сухомлинського триває

     30 жовтня 2018 року Миколаївський національний університет імені В. О. Сухомлинського гостинно зустрічав учнів 10-11-х класів Новофедорівської і Коблівської загальноосвітніх навчальних закладів Березанського району. Захід було організовано відділом з підготовки до вступу у ЗВО громадян України та кафедрою загальної та прикладної лінгвістики факультету іноземної філології Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського.

     Гостей вітав ректор університету Валерій Дмитрович Будак. Школярі завітали до музею, де Олександр Петрович Хаєцький познайомив старшокласників з історією університету.

     Фахівці відділу з підготовки у ЗВО громадян України ознайомили старшокласників з Правилами прийому у 2019 році, поділилися з абітурієнтами цікавими відеопрезентаціями про навчання та дозвілля студентів, заповнили анкети на визначення професійних здібностей та відповідали на запитання щодо вступу. Консультант психологічної служби Гулькова Д. С. провела тренінгову вправу «Характер і колір», де школярі визначили цікаві особливості свого темпераменту та характеру.

     Відділ з підготовки до вступу у ЗВО громадян України Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського запрошує до співпраці у галузі профорієнтаційної роботи заклади освіти та центри зайнятості населення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*