logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


31
Жов
2018

День відкритих дверей

     27 жовтня у Миколаївському національному університеті імені В. О. Сухомлинського відбувся День відкритих дверей. Майже 100 випускників загальноосвітніх навчальних закладів Миколаєва та області отримали можливість поспілкуватися з викладачами університету та коледжу, отримати відповіді на актуальні питання щодо вступу у 2019 році та насолодитися чудовими виступами студентів, учасників творчого центру «Естетика».

     Перед абітурієнтами та їх батьками із вітальним словом виступив ректор університету Будак Валерій Дмитрович, про найбільш затребувані професії розповіла заступник начальника відділу організації профорієнтації Миколаївського обласного центру зайнятості Наталія Фоменко. Докладно про умови вступу у 2019 році розказала учасникам Дня відкритих дверей відповідальний секретар Приймальної комісії університету Олена Геннадіївна Білюк. Із розповіддю про цікавинки студентського життя виступила Катерина Тертична.

     Робота Дня відкритих дверей завершилася безпосередньо на факультетах і кафедрах університету.

     Також відділом з підготовки до вступу у ЗВО громадян України із 27 жовтня по 02 листопада проводиться масштабний профорієнтаційний захід «Тиждень професій». Вже вдруге кожен, хто бажає може взяти участь у воркшопах, тренінгах та майстер-класах, що проводиться за методикою «20% – теорія, 80% – практика». Мета «Тижня професій» полягає в залученні максимальної кількості майбутніх абітурієнтів до роботи, надає можливість «відчути» майбутню професію «на дотик». Чекаємо на всіх до 02 листопада, встигни доторкнутись до цікавого студентського життя!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*