logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


05
Лис
2018

Відстожарили!

     31 жовтня 2018 р. на факультеті педагогіки та психології Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського відбувся ІІ фестиваль психологічних практик «Стожари». Фестиваль психологічних практик «Стожари» – це калейдоскоп майстер-класів та тренінгових занять, який презентує розмаїття сучасних психологічних підходів, методів, технік та ідей; спрямований на обмін практичними напрацюваннями, популяризацію діяльності практичного психолога, свідомий виріб професії психолога.

     Відкрили фестиваль з вітальним словом Кузнецова О.А., кандидат педагогічних наук, декан факультету педагогіки та психології МНУ імені В.О. Сухомлинського,

     Савенкова І.І., доктор психологічних наук, завідувач кафедри психології МНУ імені В.О. Сухомлинського, Русанова Н.Г. начальник відділу організації профорієнтації Миколаївського обласного центру зайнятості. Далі, фестиваль працював у двох площинах Майстер-класи для практичних психологів та студентів-психологів та Тренінги та майстер-класи для старшокласників, зацікавлених у вивченні психології. Дякуємо усім учасникам за неймовірну атмосферу, що панувала того дня та з нетерпінням чекаємо нових зустрічей!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*