logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


09
Лис
2018

«In search of friendship and unsurpassed connoisseurs of English»

     7 листопада 2018 року студенти третього-четвертого курсів Коледжу МНУ імені В. О. Сухомлинського відвідали цікавий захід, який в рамках «Тижня професій» проводив факультет іноземної філології нашого університету.

     В процесі дійства студенти коледжу мали слушну нагоду познайомитися із професорсько-викладацьким складом факультету іноземної філології, ознайомитися з напрямками діяльності факультету, почути розповіді про найкращих випускників факультету та насолодитися чудовим молодіжним англомовним спектаклем «У пошуках дружби та неперевершеного знавця англійської мови», що представили студенти факультету іноземної філології нашого університету. Це спільна праця студентів факультету, американського викладача Льюса Тєрє та викладачів факультету іноземної філології. Задіяні актори вразили студентів коледжу неабияким знанням англійської мови, чим вмотивували їх до подальшого вивчення іноземних мов.

     Приємно відзначити, що переглядаючи виставу, присутні в залі студенти коледжу розуміли про що говорять на сцені та доволі швидко реагували на слова, репліки, які чули від акторів, розуміли їхні дії та діалоги.

     По завершенню вистави наші студенти ще довго ділилися один з одним своїми враженнями, описували ті емоції, які отримали під час перегляду гумористичного спектаклю та обговорювали нагальну потребу для удосконалення рівня своїх знань та практичних навичок у вивченні іноземних мов.

     Дякуємо факультету іноземної філології Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського за чудово організований та проведений захід, подаровані емоції та неперевершені враження!!!

Until We Meet Again !!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*