logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


17
Лис
2018

«Сухомлинка» святкує День студента у казковому стилі!

     16 листопада найдавніший осередок магічних знань МНУ імені В. О. Сухомлинського святкував День студента і уже традиційно у стінах альма-матері пройшов щорічний концерт «Студент року».

     Ще з часів появи Перших Ельфів ходить легенда, що, коли навколо був лише суцільний морок і всюди панував Хаос, Богиня Світла – Сарасваті розірвала свою вервицю з білосніжних перлин і створила першу зірку на небосхилі, що стала краплиною тепла у королівстві вічного холоду, і назвала вона її Сонцем, і коли перші промінчики Сонця торкнулися її пелюсткових щік, засміялася Богиня і сміхом своїм створила мільйони-мільярди зірок з ниток, що обпивали її зап’ястки, зіткала вона казкову землю – Смарагдове Королівство!

     Саме у цей світ магії та чар поринули наші студенти у запеклій боротьбі за титул «Студент року – 2018».

     До нагород були представлені найкращі з кращих у своїй справі. Студенти змагалися у наступних номінаціях: громадський діяч, благодійний діяч, науковий діяч, лідер групи, міжнародний діяч, золотий голос (соліст), золотий голос (солістка), творча особистість, спортсмен року, профспілковий лідер, кращий хореограф, популярний студент та гордість університету.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*