logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


22
Лис
2018

Зустріч з учнями випускних класів шкіл Миколаївської області

     Миколаївський національний університет імені В.О. Сухомлинського один із кращих навчальних закладів Півдня України, що за свою понад 100-річну історію має багато чудових традицій. Деякі з них сягають корінням минулого, а інші зростають із кожним новим поколінням першокурсників. Однією із таких традицій є проведення низки профорієнтаційних заходів, що допомагають майбутнім абітурієнтам здійснити зважений вибір професії та приєднатись до дружнього колективу Сухомлинки.

     Кожної осені викладацький колектив спільно з відділом з підготовки до вступу до вищих навчальних закладів та зовнішнього незалежного оцінювання, центрами зайнятості населення організовує зустрічі з учнями випускних класів шкіл Миколаївської області. У стінах навчального закладу гостей вітає керівництво університету, представники приймальної комісії, щоб дати відповіді на усі запитання абітурієнтів. Чудовою традицією стало розпочинати зустріч із відвідування музею університету та послухати про цікаві факти становлення та розвитку навчального закладу, кращих випускників та визначні досягнення.

     Профорієнтаційна команда намагається зробити такі зустрічі максимально цікавими та змістовними для абітурієнтів, тому у програмі заходу мають місце і психологічні тренінги, і STEM-майданчики, і різноманітні квести, і майстер-класи практичного застосування професій, за якими здійснюється підготовка в університеті та Коледжі, і профорієнтаційне анкетування. Багато абітурієнтів виявляють бажання стати частиною дружнього колективу університету вже сьогодні, долучившись до підготовчих курсів до ЗНО.

     Справжнє захоплення абітурієнтів завжди викликає STEM-майданчик фестивалю творчості та науки «Молодіжна хвиля» механіко-математичного факультету, «Техніки релаксації» від психологічної служби університету та тренінг «Хочу. Можу. Треба» кафедри психології.

     Миколаївський національний університет імені В. О. Сухомлинського продовжує зростати і наша профорієнтаційна робота триває. На черзі – зустрічі з абітурієнтами у районах за запрошеннями відділів освіти та центрів зайнятості населення. Сподіваємось, що співпраця буде плідною і студентська громада Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського із року в рік славитиметься своїми успіхами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*