logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


22
Лис
2018

«Ліга Сміху» в МНУ імені В.О.Сухомлинського

     19 листопада у рамках ювілейного туру «Ліга сміху» завітала до найстарішого на Півдні України закладу вищої освіти – МНУ імені В.О.Сухомлинського.

     Концертний тур з нагоди п’ятиріччя Чемпіонату України з гумору «Ліга сміху» відбувається безкоштовно у закладах вищої освіти України. Загалом заплановано 90 концертів. Першим гостей-гумористів приймав Київський політехнічний інститут. Відразу зі столиці челендж приїхав до Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського.

     Дякуючи активним студентам факультету педагогіки та психології на чолі з їх деканом Оленою Анатоліївною Кузнецовою на університетській сцені запалювали найкращі команди «Лігосмішників»: «Отдыхаем вместе», «Ветераны космических войск» та чемпіони ІІІ сезону «Загорецька Людмила Степанівна».

     Гумористи дали 2 концерти о 15:00 та о 19:00, і не дивлячись на складні погодні умови та штормове попередження, в залі був повний аншлаг. До пізнього вечора студенти не відпускали своїх кумирів, поки не отримали автографи та селфі, зарядившись шаленим позитивом на навчання та наближаючу зимову сесію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*