logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


28
Лис
2018

Лекція з теми «Першочергові дії студентів та співробітників університету в разі оголошення воєнного стану, загрози виникнення пожежі або терористичних актів»

     28 листопада у актовій залі Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського для співробітників університету та студентів була проведена лекція з теми: «Першочергові дії студентів та співробітників університету в разі оголошення воєнного стану, загрози виникнення пожежі або терористичних актів».

     Лектором став Кодимський Вадим Леонідович – викладач навчально – методичного центру ЦЗ та БЖД Миколаївської області. Ним були розкриті питання про види надзвичайних ситуацій, Закон України «Про правовий режим воєнного стану» №389 – VIII від 12.05.2015.; надані рекомендації щодо дій населення в разі отримання інформації про загрозу вчинення теракту; про заходи, що передбачають воєнний стан і т.д.

     Крім того, усі присутні мали змогу переглянути відеоролики про небезпечні знахідки; дії у разі вибуху, знаходження небезпечних предметів та багато чого іншого.

     Інформація, отримана студентами та співробітниками, є актуальною і своєчасною.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*