logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


19
Вер
2018

Кінотренінг зі студентами історичного факультету

     18 вересня 2018 року в рамках Психологічної служби університету був проведений кінотренінг зі студентами 674 групи історичного факультету спеціальності “Археологія”, 217, 227, 327, 417, 517 групи спеціальності “Психологія”, 597 групи спеціальності “Соціальна робота” факультету педагогіки та психології.

     Тренерами виступили волонтер Психологічної служби університету Брунарська Інна та консультант психологічної служби університету Гулькова Д.С.

     Тема перегляду кінострічки “Метод Хітча”

     Алекс «Хітч» Хітченс – легендарний нью-йоркський «доктор-сват». Безлічі чоловіків він допоміг добитися взаємності від жінок їх мрії. Хітч НЕ безкорисливий, він отримує за свою роботу гонорар, але передбачливо зберігає в таємниці свій спосіб заробляти на життя. Новий клієнт Хітча – Альберт, боязкий бухгалтер, безтями закоханий в гламурну зірку Алегро Коул. Для Хітча цей випадок повинен стати вершиною його кар’єри. Однак, працюючи над цією справою, він раптом зустрічає гідного противника – ефектна і прониклива Сара Мелас, журналістка, яка веде колонку світських пліток, і стежить за кожним кроком Алегро.

     Теми кінотренінгу по фільму “Метод Хітча”
1 У чому різниця між «грою в стосунках» і «обманом у відносинах»
2 Основні принципи довіри, чарівності і витонченого хамства
3 У чому різниця між «слухати» і «Чути»?
4 Як «з’ясовувати відносини» коли ВСЕ (і навіть зайве) вже сказано
5 Щира любов і вправні маніпуляції – взаємовиключення або взаємодоповнення?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*