logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


04
Жов
2018

Кінотренінг зі студентами факультету педагогіки та психології та факультету економіки

     3 жовтня 2018 року в рамках Психологічної служби університету відбувався кінотренінг зі студентами 2,3,4 та 5 курсів спеціальності”Психологія” факультету педагогіки та психології та зі студентами 2 курсу спеціальності”Міжнародні економічні відносини та банківська справа” факультету економіки.

     Тренерами виступили студентка-маністр, волонтер психологічної служби Зурілова Катерина та консультант психологічної служби Гулькова Д.С.

     Студентам був продемонстрований фільм «Розумник Вілл Хантінг»,який розповідає про молодого генія, який з особистісних причин вирішив поставити на собі хрест.

     Професор Джеральд Ламбо, який викладає в Массачусетському технологічному інституті вивішує завдання для своїх студентів, сподіваючись, що хтось із них його вирішить. На подив математика, правильну відповідь на дошці з’являється швидко й анонімно. Тоді він ставить більш складне завдання, і знаходить за її рішенням молодого прибиральника Вілла.

     Виявляється, хлопець має ейдетичну пам’ять і феноменальний інтелект. Але він відмовляється користуватися цими дарами та розтрачує життя даремно.

     Після чергових неприємностей, Ханнінгу загрожує тюремне ув’язнення. Ламбо пропонує хлопцю угоду: він владнає все з поліцією, а Вілл за це почне вивчати обрані професором дисципліни та відвідувати психоаналітика.
П’ять професіоналів відмовляються від роботи з саркастичним генієм, і в гру вступає Шон Мегуайр, якому вдається достукатися до комплексів свого підопічного. Але ця дорога з двостороннім рухом, тому і Шону належить розібратися в собі.

     Студенти активно приймали участь в обговоренні фільму, ділилися власними враженнями щодо епізодів фільму.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*