logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


25
Лис
2018

Публічна дискусія за темою «Людина – не товар!»

     2018 року в обласній бібліотеці імені Гмирьова до Європейського дня протидії торгівлі людьми у рамках роботи обласного гендерного центру відбулася публічна дискусія за темою «Людина – не товар!» за участю представників влади, громадських організацій та студентів вищих навчальних закладів міста. Начальник відділу по роботі із сім’єю департаменту соціального захисту населення Миколаївської обласної державної адміністрації З.Г. Дмитрієва ознайомила присутніх із заходами щодо протидії торгівлі людьми у Миколаївській області та відмітила, що питання торгівлі людьми є актуальною і болючою проблемою для миколаївського регіону.

     Пошук перспектив та можливостей співпраці й взаємодії різних суб’єктів у сфері запобігання розповсюдження торгівлі людьми розкрив волонтер міжнародної організації «А 21» М.Ю. Перевознюк.

     Представник Головного територіального управління юстиції в Миколаївській області Ю.С. Грабович розповіла про привентивні заходи у боротьбі з торгівлею людьми.

     Консультанти психологічної служби Миколаївського національного університету ім. В.О. Сухомлинського Д.С. Гулькова зупинилася на психологічному стані потерпілих від негативного явища, що ставить під загрозу всі демократичні досягнення суспільства.

     Увазі присутніх була представлена виставка «Торгівля людьми – сучасний прояв рабства».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*