logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


03
Лис
2018

Кінотренінг зі студентами механіко-математичного факультету, факультету педагогіки та психології та зі студентами історичного факультету

     30 жовтня 2018 року в рамках Психологічної служби університету пройшов кінотренінг зі студентами 1 курсу механіко-математичного факультету спеціальностей “Спеціальна освіта (Фізика)” , “Спеціальна освіта (Математика)” та “Фізика” 112, 132, 142 груп, також зі студентами 117, 417 групи спеціальності “Психологія” факультету педагогіки та психології та зі студентами 674 групи спеціальності “Археологія” історичного факультету.

     Тренером виступила консультант психологічної служби Гулькова Д.С.

     Студентам був запропонований перегляд анімаційного мультиплікаційного фільму “Кораліна у Світі Кошмарів”.
Історія про маленьку дівчинку Кароліну, яка переїжджає разом зі своїми батьками в новий будинок. Так як вічно зайняті батьки не дуже цікавляться дозвіллям своєї доньки, то Кароліна шукає, чим би їй розважитися. І ось одного разу вночі, відкривши дивні двері, маленька героїня потрапляє в чарівний та дещо ідеальний світ своєї мрії. Але чи справді все в ньому так ідеально?.

     На ці та інші питання учасники мали змогу відповісти після перегляду кінострічки.

     В процесі заняття студенти були активними, відповідали на провокативні питання тренера, були проінформовані щодо дитячо-батьківских відносинах, особливостей розвитку молодших підлітків,їхні кризові стани,а також розглянули основні значення символів, образів, героїв з психологічної точки зору.
Дякую всім за участь!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*