logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


06
Гру
2018

Відкрита лекція «Порядок дій в умовах надзвичайних ситуацій у разі загрози терористичних актів, диверсій, інших небезпек»

     5 грудня 2018 р. в Коледжі Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського відбулася відкрита лекція «Порядок дій в умовах надзвичайних ситуацій у разі загрози терористичних актів, диверсій, інших небезпек» для студентів та викладачів навчального закладу.

     Викладач Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Миколаївської області Є. В. Толокнов розповів слухачам про надзвичайні ситуації, які можуть трапитися серед населення, та як їх уникати. Детальніше лектор зупинився на порушеннях нормальних умов життєдіяльності суспільства соціального та воєнного характерів.

     Усі присутні ознайомилися із інформацією про правовий режим воєнного стану в Україні, режим функціонування єдиної державної системи цивільного захисту в умовах воєнного стану, системи сповіщення та евакуацію населення, укриття в захисних спорудах тощо. По завершенню заходу студенти та викладачі побажали один одному мирного життя.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*