logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


06
Лис
2018

Тренінг на тему «Колаж з переворотом подій»

     6 листопада 2018 року в рамках психологічної служби відбувся тренінг на тему “Колаж з переворотом подій” зі студентами 1 курсу механіко-математичного факультету спеціальностей “Спеціальна освіта (Фізика)” , “Спеціальна освіта (Математика)” та “Фізика” 112, 132, 142 груп, також зі студентами 417 та 517 групи спеціальності “Психологія” факультету педагогіки та психології та зі студентами 674 групи спеціальності “Археологія”.

     Тренером виступила консультант психологічної служби Гулькова Д.С.

     На занятті були акцентовані моменти історії створення колажу, а також було запропоновано кожному з учасників створити свій власний. Тематика в учасників була різноманітною, хтось забажав зробити колажмайбутього та теперішнього, були створені колажі бажань та ресурсів, цілей та стремлінь, образів себе як спеціаліста.

     Тренінгове заняття було поділене на 2 етапи: 1- це створення свого власного колажу, а 2- це трансформаційна методика, яка спонукала учасників до переоцінення та усвідомлення ціннісних орієнтацій, приіоритетів у власних колажах.

     Заняття учасникам дуже сподобалося, однак були моменти, які змусли багатьох замислитися щодо відношення свого життя та своєї діяльності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*