logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


02
Гру
2018

Тренінгові заняття для студентів-першокурсників

     Впродовж листопада місяця 2018 року зі студентами-першокурсниками в рамках психологічної служби університету відбулися цикли тренінгових занять на тему «Адаптація та згуртованість студентів-першокурсників» для студентів 164 та 174 групи спеціальності “Політологія” та “Історія та археологія” історичного факультету, зі студентами 197 групи спеціальності “Соціальна робота” факультету педагогіки та психології , ля студентів 128 групи спеціальності “Дошкільна освіта” факультету дошкільної та початкової освіти та зі студентами 114 групи спеціальності “Середня освіта. Історія України” історичного факультету разом з їх куратором.

     Тренерами виступили завідувач психологічної служби університету Гулькова Д.С., консультант психологічної служби університету Любінецька Ганна Леонідівна та волонтер психологічної служби Саковська Вікторія.

     Метою тренiнгів було сприяння психологiчнiй адаптацiї першокурсникiв до умов навчання, зокрема корекцiя хибних очiкувань i типових iлюзiй щодо навчання; пiдвищення мотивацй навчання; знаходження оптимальних моделей поведiнки в студентському середовищi; добiр оптимальної стратегiї навчання.

     Треба зазначити, що запропонована програма тренiнгів не забезпечує стопроцентної адаптацiї. Вона лише сприяє цьому процесу, посилює його динамiку за рахунок переведення даного процесу на актуалiзований, усвiдомлюваний рiвень.

     Наприкінці занять усі учасники ділилися власними враженнями та емоціями,які виникли під час виконання вправ. Дякуємо усім за участь!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*