logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


936 ДЕНЬ ВІЙНИ


28
Лис
2018

Тренінг на тему «Психологія виховання та сімейні цінності в стосунках»

     19 листопада 2018 року був проведений тренінг на тему “Психологія виховання та сімейні цінності в стосунках” для студентів 218 та 228 групи спеціальності “Дошкільна освіта” факультету Дошкільної та початкової освіти.

     Тренерами виступили консультант Психологічної служби університету Любінецька Ганна Леонідівна та завідувач психологічної служби університету Гулькова Д.С.

     На тренінговому занятті були висвітлені теми усвідомленого батьківства, учасниці поділилася власними сімейними цінностями за допомогою метафоричних асоціативними карт, проаналізували найпоширеніші помилки в батьківському вихованні , як можна протистояти покаранням, примусу , критиці; сперечалися на тему: «чи можуть батьки стати дитині другом» і як правильно хвалити та карати дітей.

     За допомогою метафоричних асоціативних карт учасники досліджували свої установки, що прийшли з дитинства, які можуть неусвідомлено впливати на їх стиль виховання майбутніх дітей, виявляли, наскільки їх батьківська турбота задовольняє дійсні потреби дітей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*