logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


10
Гру
2018

Участь викладачів кафедри соціальної роботи у роботі круглого столу «Неформальна освіта – сучасний тренд європейського суспільства»

     21 листопада 2018 року, викладачі кафедри соціальної роботи Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського – доктор педагогічних наук, професор Букач Микола Миколайович та кандидат педагогічних наук, доцент Клименюк Наталія Василівна взяли участь в роботі круглого столу «Неформальна освіта – сучасний тренд європейського суспільства», який відбувся в науково-педагогічній бібліотеці міста Миколаєва, яка стала тимчасовим простором для взаємодії та обміну інформацією щодо доступних можливостей неформальної освіти дорослих.

     Організатором та модератором заходу виступив голова Експертно-громадської ради виконкому Миколаївської міської ради Артем Миколайович Ващиленко.

     Провайдери неформальної освіти дорослих обмінювалися своїм досвідом та думками. Про важливість неформальної освіти в побудові демократичного суспільства доповідала голова правління Української асоціації освіти дорослих директор інституту педагогічної освіти і освіти дорослих НАПН України – Лариса Борисівна Лук’янова.

     Обговорювали Маніфест про навчання дорослих у ХХІ столітті Європейської Асоціації Освіти Дорослих та обговорювали перспективи розвитку неформальної освіти на Миколаївщині.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*