logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


16
Гру
2018

Вітаємо Кривцова Артема – лауреата відзнаки «Юрист року Миколаївщини 2018» у номінації «Кращий студент-юрист»

     14 грудня 2018 року в сесійній залі Миколаївської обласної державної адміністрації відбулась урочиста церемонія нагородження лауреатів відзнаки «Юрист року Миколаївщини 2018», яка проходить вже сьомий рік поспіль та приурочена до проведення Всеукраїнського тижня права. Це перший та єдиний в Україні регіональний проект по відзначенню кращих юристів-професіоналів, який об’єднав юристів державної сфери, громадського та приватного секторів.

     Унікальним є те, що в 2018 році лауреатом відзнаки «Юрист року Миколаївщини 2018» у номінації «Кращий студент-юрист» став КРИВЦОВ АРТЕМ ОЛЕГОВИЧ, студент третього курсу спеціальності «Право» Коледжу Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського!!! Артему вдалося вибороти перемогу серед студентів-правників закладів вищої освіти ІІІ-ІV р.а. Миколаївщини!!!

     Шлях до перемоги завжди найважчий. Важливо вистояти, зуміти обійти всіх і довести оточуючим, що саме ти гідний бути першим! Перемога! Солодке слово після такої довгої роботи і очікувань! Від щирого серця вітаємо Артема із заслуженою і, в чесному змаганні видобутою перемогою!!! Віримо, що твої плани, мрії та задуми будуть такими ж успішними, як і твоя перемога у конкурсі. Бажаємо нових, не менш яскравих, звершень і злетів. Мить успіху – коротка передишка перед новим стартом. Нехай енергія цих миттєвостей успіху зарядить тебе позитивом і дасть поштовх до нових звершень. Не зупиняйся на досягнутому, удосконалюйся, ніколи не падай духом і завжди вір у свої сили! Молодчина, так тримати!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*