logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


28
Лис
2018

Тренінг «Арт-терапія як антистрес»

     27 листопада 2018 року відбувся тренінг «Арт-терапія як антистрес» для студентів 211 групи спеціальності “Українська мова та література”, 336 групи спеціальності “Німецька мова” факультету іноземної філології, 447 групи спеціальності “Соціальна педагогіка” факультету педагогіки та психології, а також з консультантом психологічної служби університету Любінецькою Ганною.

     Тренером виступила завідувач психологічної служби Гулькова Д.С.

     Під час заняття тренер проінформувала студентів про те, що таке мандала, яка її будова, що вона символізує і яке значення вона мала для наших предків.

     Крім того, учасники заняття мали можливість власними руками створити символічну кольорову мандалу, дізналися про те,як негативні емоційні прояви та стани впливають на наше тіло.

     Навіть такий на перший погляд простий тренінг для багатьох учасників став медитативною вправою, яка надихнула на роздуми про заглиблення в самого себе, про рух до власного центру.

     Після завершення створення мандал, було розшифровано значення намальованого за кольором та значення в процесі впливу на стресові ситуації.

     По завершенню можу лише доповнити те, що усі малюнки мандал-різні. Не було однакових чи схожих між собою. Висловлюю подяку студентам за прийняту участь у проведенні тренінгового заняття.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*