logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


28
Лис
2018

Тренінгове заняття на тему «Як встигнути все. Навички успішного тайм-менеджменту»

     28 листопада 2018 року було проведено тренінгове заняття на тему “Як встигнути все. Навички успішного тайм-менеджменту” для студентів коледжу університету груп 355, комп’ютерна інженерія, 265 прикладна матиматика, і 335 фінанси, банківська справа та страхування.

     Тренером виступила завідувач психологічної служби університету Гулькова Дар’я Сергіївна.

     Під час заняття була представлена методика правильної та раціональної організації власного часу. Для цього були використали різні методи планування досягнення цілей, техніки культивування корисних звичок, індивідуальний психологічний аналіз та принципи ефективного очікування.

     У ході тренінгу студенти опанували навички використання власного вільного часу, оволодіти прийомами досягнення особистих результатів у поєднанні з професійним навчанням.

     Виконання завдань та спостереження за учасниками викликали у присутніх жвавий інтерес і спонукали до дискусії. Усі бажаючі мали змогу проявити себе та поділитися знаннями з ровесниками.

     Усі учасники тренінгу були задоволені, адже навики раціонального використання часу є актуальними та корисними для молоді і, безперечно, знадобляться майбутнім менеджерам та керівникам.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*