logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


29
Лис
2018

Тренінгове заняття на тему «Особистісний розвиток – запорука успіху»

     28 листопада 2018 року в рамках психологічної служби університету було проведено тренінгове заняття на тему “Особистісний розвиток – запорука успіху” зі студентами 219СК та 319 групи спеціальності “Обліку та оподаткування” факультету економіки.

     Тренерами виступили консультант психологічної служби університету Любінецька Ганна Леонідівна та завідувач психологічної служби Гулькова Дар’я Сергіївна.

     Студентські роки – час, призначений для наполегливого опанування хитромудростей майбутнього фаху, особистісного саморозвитку, формування готовності до професійної діяльності в конкурентному середовищі. Цей етап надзвичайно важливий у житті кожного, хто здобув право носити почесне звання студента.

     Традиційно тренінг розпочався зі знайомства. саме в цей момент кожен його учасник збагнув: у взаємодії всі важливі й особливі, тому потрібно вміти не тільки висловлювати власну думку, а й чути іншого. Завдання, запропоновані учасникам, спонукали їх до роздумів про їх значущість, про їх переваги, а також про шляхи усунення недоліків, які трапляються у життєвій та професійній діяльності.

     У процесі взаємодії студенти мали змогу висловити свої думки щодо проблем особистісного та професійного становлення, поділитися власним досвідом подолання труднощів, що виникають, оцінити те, що вже зроблено на шляху до професійної майстерності, а також сформувати цілі й завдання подальшої самоосвіти.

     Студенти у процесі виконання вправ усвідомили: відповідальність за власне життя лежить на них самих, професійний успіх ґрунтується на їхній готовності до самоосвіти, умінні взаємодіяти з іншими, сміливості в подоланні труднощів.

     Вони були наповнені позитивними емоціями, бажанням продовжувати активну діяльність.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*