logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


21
Гру
2018

Участь в обласному науково-практичному семінарі «Формування культури прав людини в умовах сучасного освітнього простору» на базі МОІППО

     18 грудня 2018 року студенти Коледжу Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського ДЕМЧЕНКО КАТЕРИНА та КРИВЦОВ АРТЕМ разом з директором коледжу Царенко Оленою Олексіївною взяли участь в обласному науково-практичному семінарі «Формування культури прав людини в умовах сучасного освітнього простору», що був організований Миколаївським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти до 70-ї річниці з дня прийняття Загальної декларації прав людини. Мета заходу полягала в розвитку громадянської компетентності та культури прав людини здобувачів освіти, втіленні цінностей прав людини у формуванні громадянського суспільства, активізації науково-методичних засад прав людини. До участі в семінарі долучилися науковці, педагоги-практики (учителі історії та правознавства), учні, студенти, магістранти та аспіранти закладів вищої освіти, співробітники науково-методичних установ, представники громадських об’єднань, органів влади та управління.

     У ході семінару студентка першого курсу спеціальності «Право» Демченко Катерина майстерно презентувала питання «Розвиток прав людини в історико-правовій думці України», а Кривцов Артем – студент третього курсу спеціальності «Право» ділився своїми напрацюваннями та досягненнями в реалізації громадянських прав людини, розкриваючи їх у виступі «Громадська організація як реалізатор захисту прав і свобод людини». Олена Олексіївна презентувала власний педагогічний досвід з питання «Формування культури прав людини через застосування коучинг технології в освітньому процесі Коледжу Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського».

     По закінченню семінару відбулась дискусія учасників, підбиття підсумків та урочисте вручення сертифікатів та грамот.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*