logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


21
Гру
2018

Корупції – СТОП

     У МНУ імені В.О. Сухомлинського розроблено антикорупційний план заходів на 2018 р. відповідно до Законів України «Про запобігання корупції», Програми щодо реалізації засад державної антикорупційної політики в Україні, затвердженої постановою КМУ 29.04.2015 р. № 265.

     Ректоратом приділяється значна увага профілактиці правопорушень та запобіганню проявам корупції і хабарництва. У 2018 р. видано накази «Про запобігання посадових зловживань та хабарництва під час проведення літньої екзаменаційної сесії та підсумкової атестації» від 20.04.2018р. № 133 та «Про запобігання посадових зловживань та хабарництва під час проведення зимової екзаменаційної сесії та підсумкової атестації» від 15.11.2018 р. № 408.

     З метою виявлення фактів хабарництва та інших протиправних дій проводиться опитування студентів. Працює «гаряча лінія» за телефоном довіри ( 37-88-35), за яким можна повідомити про протиправні дії.

     20 грудня 2018 р. ректор університету В.Д. Будак зустрівся із представниками студентського самоврядування та обговорив ряд питань, які стосуються навчання. Основна увага була приділена вживанню заходів щодо запобіганню проявам корупції та хабарництва. Дана акцій проходить у нашому університеті під гаслом: «Корупції – СТОП!».

     26 грудня 2018 р. планується зустріч із прокурором Миколаївської обласної прокуратури. Викладачам та студентам буде прочитана лекція, яка допоможе ознайомитися із засобами запобігання корупції та хабарництва.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*