logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


27
Гру
2018

Зустріч із начальником відділу пропрокуратури Миколаївської області

     26 грудня 2018 року в Миколаївському національному університеті імені В.О. Сухомлинського начальником відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування територіальними органами поліції та підтримання державного обвинувачення регіональної прокуратури Артемом Демідою для студентів та викладів Миколаївського національного університету ім. В.О. Сухомлинського проведено лекцію на тему: «Організація діяльності у сфері запобігання та протидії корупції».

     Артем Володимирович розповів присутнім про правоохоронні органи, які є спеціально уповноваженими суб’єктами у сфері протидії корупції, детально висвітлив питання щодо одержання «подарунків» педагогами та навів конкретні приклади, охарактеризував корупційні злочини та відповідальність за їх скоєння.

     На заході були присутні студенти та професорсько – викладацький склад. Усі бажаючі могли задати лектору питання, стосовно даної тематики. Артем Володимирович на усі запитання слухачів надав змістовні та зрозумілі відповіді.

     Завершив свій виступ Артем Деміда словами про те, що: «боротьба із корупцією залежить від кожного з нас. Саме ви повинні аналізувати свої дії та думати про їх наслідки. Тільки тоді, коли кожен із нас візьме в свої руки відповідальність за власні вчинки – ми зможемо викорінити корупцію із нашого життя раз і назавжди».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*