logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


28
Гру
2018

Дорогі випускники!

     

Щиро вітаю вас з отриманням диплому магістра!

     П’ять з половиною років тому ви перетнули поріг національного університету імені В.О. Сухомлинського як студенти, а тепер залишаєте його кваліфікованими фахівцями – магістрами. У стінах своєї Альма-матер ви отримали необхідні знання, навички та досвід, зустріли своїх найліпших друзів, товаришів, коханих, реалізували себе у науковій, громадянській, творчій діяльності. Зі свого боку професорсько-викладацький колектив і ректорат університету зробили усе, щоб ваші студентські роки були максимально насиченими і незабутніми.

     Зараз ви тримаєте у своїх руках не просто документ про повну вищу освіту – це ваш квиток у майбутнє. Диплом магістра є перепусткою у світ не лише професійного зростання, а й наукових пошуків.

     Багато хто з вас вже отримали перше робоче місце та високу оцінку своїх вмінь, і це не може не тішити, адже ваші особисті досягнення свідчать про те, що зусилля ваших педагогів не були марними. Ви – наша гордість! Ви – обличчя нашого університету!

     Щиро бажаємо вам, дорогі випускники, здоров’я, невичерпної енергії, любові та натхнення! Нехай кожен ваш день буде осяяний променями щастя, радості та надії! Ми всім серцем віримо, що ваша плідна робота й активна громадянська позиція будуть запорукою миру на нашій землі!

З повагою
Валерій Дмитрович Будак
,
академік НАПН України, 
ректор Миколаївського національного університету
імені В.О.Сухомлинського

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*