logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


04
Гру
2018

Опитування серед учнів на виявлення особистісних особливостей майбутніх абітурієнтів

     В рамках кабінету психодіагностики та наукової аналітики й кабінету профорієнтації Центру психологічної служби університету 3 грудня 2018 року на базі ЗОШ№45 було проведено опитування серед учнів 11 класу на виявлення особистісних особливостей майбутніх абітурієнтів.

     Опитування провели: студентка 427 групи Полєшко Наталя Сергіївна та консультант Психологічної служби університету Любінецька Ганна Леонідівна.

     В комп’ютерних класах за допомогою Google-форми старшокласники пройшли блок тематично згрупованих опитувань, які складались з двох блоків.

     Перший блок опитування «Між дитинством і дорослістю» спрямований на виявлення психологічного впливу блогів та вловів на процес самоактуалізації старшокласників й включає в себе 5 опитувальників: «Короткий індекс самоактуалізації» (А. Джонса і Р. Крендела), тест «Смисложиттєвих орієнтацій» (Дж. Крамбо і Л. Махоліка), «Діагностика направленості особистості» (Б. Баса, В. Смекала, М. Кучера) , «Ціннісні орієнтації» (М. Рокіча), авторську експрес-анкету на визначення особливостей користування старшокласниками блогами/влогами.

     Другий блок опитування «Портрет старшокласника» спрямований на визначення рівня прояву активно-оптимістичної позиції у старшому шкільному віці й включає в себе 5 опитувальників: «Шкала суб’єктивного благополуччя» (Г. Перуе-Баду в адаптації М. Соколової), «Опитувальник самовідношення» (В. Століна та С. Панитлеєва), «Шкала оптимізму та активності» (Н. Водопьянової), авторську анкету на виявлення оптимізму та активності «Портрет старшокласника», авторська анкета на виявлення домінуючої сфери прояву активності старшокласників.

     Дякуємо за щирі відповіді, відкритість і позитивну атмосферу!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*