logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


936 ДЕНЬ ВІЙНИ


23
Січ
2019

Тренінг «Чоловік і жінка. Мистецтво відносин»

     21 січня 2019 року в рамках психологічної служби університету був проведений тренінг «Чоловік і жінка. Мистецтво відносин» зі студентами 164 групи спеціальності«Спеціальна освіта. Історія» історичного факультету, 117 групи спеціальності «Психологія» факультету педагогіки та психології та 336 групи спеціальності«Німецька мова» факультету іноземної філології.

     Тема тренінгу є значущою і хвилюючою, адже саме у стосунках із нашої «другою половинкою» ми здатні відчути щасливу близькість, розуміння і довіру глибокого рівня, які, як правило, недоступні ні в дружніх, ні в формальних відносинах. Відносини з коханою людиною — один із кращих способів пізнати себе.

     Основні завдання цього тренінгу:
● додати до поняття «чуттєвий» синоніми «легко», «радісно» і «з задоволенням». Гумор і романтика в стосунках з людьми неодмінно допоможе справлятися із негараздами.
● розблокувати всі обмежуючі установки з минулого за допомогою спеціальних вправ.
● розвинути чуттєві канали сприйняття за допомогою вправ, які на фізичному рівні дозволяють людині відчувати те, що раніше їй не вдавалося.

     На тренінгу студенти дізналися багато про себе, свою другу половинку для того, щоб їх взаємини стали більш світлими, радісними і приносили задоволення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*