logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


23
Січ
2019

Європейські цінності соборної України

     Інститутом політико-правових та релігійних досліджень проведено Національний конкурс творчих робіт (есе) «Європейські цінності» до Дня Соборності України.

     Конкурс відбувся за підтримки Координаційної ради молодих юристів України при Міністерстві юстиції України, Міністерства молоді та спорту України, Міністерства освіти і науки України та інших установ. Метою Конкурсу є підвищення рівня обізнаності молоді про європейську інтеграцію, сприяння утвердженню європейських цінностей та європейської ідентичності України. Участь у Конкурсі взяли аспіранти закладів вищої освіти України, студенти, молоді правники, учні, члени Малої академії наук України з усіх областей України.

     Миколаївський національний університет імені В.О. Сухомлинського представляла студентка 3 курсу спеціальності 014.03 Середня освіта (Історія) Манько Єлизавета Олександрівна з роботою на тему «Освіта України: проблеми та перспективи впровадження європейського досвіду» (науковий керівник – к.і.н., ст. викладач Маринченко Г. М.) та за підсумками Конкурсу посіла ІІ місце.

     Інформація взята з офіційної Facebook-сторінки Інституту політико-правових та релігійних досліджень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*