logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


02
Тра
2015

Всеукраїнська науково-практична конференція «Військово-патріотичне виховання учнівської і студентської молоді: сучасні виклики та стратегія дій»

21–22 квітня 2015 року відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «Військово-патріотичне виховання учнівської і студентської молоді: сучасні виклики та стратегія дій».

У роботі конференції взяли участь представники Міністерства освіти і науки України, Міністерства оборони України, Інституту інноваційних технологій і змісту освіти, Миколаївської обласної державної адміністрації, Департаменту освіти, науки та молоді, кафедри військової підготовки Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського та інші.

Із вступним словом до учасників семінару звернулися в. о. директора департаменту освіти, науки та молоді Миколаївської обласної державної адміністрації Каськова Г. Л., заступних міського голови з соціальних та гуманітарних питань Шевченко Є. В., ректор Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського Будак В. Д.

Під час конференції порушено ряд актуальних питань: формування громадянина-патріота України – одне із пріоритетних завдань навчальних закладів, військово-патріотичне виховання учнівської та студентської молоді в сучасних умовах, система військово-патріотичного виховання як передумова формування готовності молоді до служби в Збройних Силах України та ін.

Практико-орієнтований модуль конференції відбувся на базі Миколаївського муніципального колегіуму імені В. Д. Чайки та кафедри військової підготовки Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського.

У Миколаївському муніципальному колегіумі імені В. Д. Чайки відбулася презентація координаційного центру військово-патріотичного виховання та допомоги військовим частинам і підрозділам Миколаївщини, учасникам АТО.

Показові виступи занять із розділів програми «Захист Вітчизни» відбулись на кафедрі військової підготовки Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського та відкрито пам’ятну дошку випускникам кафедри, які загинули під час антитерористичної операції, захищаючи цілісність, незалежність та суверенність України.

 

DSCF01

DSCF02

DSCF03

DSCF04

DSCF8013

DSCF8031

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*