logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


30
Січ
2019

Військово-патріотичне виховання

     30 січня 2019 року в МНУ імені В.О. Сухомлинського В. Д. Будак – ректор університету, академік НАПН України зустрівся із деканами факультетів та завідуючими кафедр стосовно військово-патріотичного виховання студентів у навчально-виховному процесі.

     Особливістю військово-патріотичного виховання в сучасних умовах полягає в необхідності виховувати молоду людину як носія гуманістичних принципів, як активного громадянина, яка глибоко усвідомлює, з одного боку, свій обов’язок щодо захисту Вітчизни, а з іншого – своєю діяльністю максимально сприяє виключенню загрози війни.

     Наш університет має потужну кафедру військової підготовки, випускники якої беруть активну участь у бойових діях. Десятки викладачів із різних факультетів, займаються питанням впровадження військово-патріотичного виховання у навчально-виховний процес. Ними проводяться спеціальні наукові дослідження, за результатами яких видаються навчальні посібники та наукові праці викладачів університету.

     Серед студентів проводяться спеціальні анкетування, які дають змогу виявити рівень їх патріотичного виховання та готовності обороняти нашу державу.


В.Д.Будак, ректор університету, академік НАПН України


Декани кафультетів та завідуючі кафдр


А. М.Бахтін , завідувач кафедри військової підготовки


О.Є. Олексюк, доктор філософії в галузі освіти, доцент кафедри педагогіки та інклюзивної освіти

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*